ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Άριστη ποιότητα σε συμφέρουσες τιμές


Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την άμεση διεκπεραίωση όλων των εργασιών φανοποιίας και βαφής, από την πιο απλή έως την πιο δύσκολη. Ενδεικτικά μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

ΟΛΙΚΗ ΒΑΦΗ 

Αναλαμβάνουμε την ολική βαφή του αυτοκινήτου σας, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες σας, χρησιμοποιώντας οικολογικά χρώματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Με την ολική βαφή δίνουμε ξανά ζωή στο αυτοκίνητο σας και στην ουσία το κάνουμε να φαίνεται σαν καινούργιο. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

Όταν το αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιά σε συγκεκριμένα μέρη του, όπως γρατζουνιές, βαθουλώματα και χτυπήματα, η λύση είναι η τοπική βαφή.

Διαθέτοντας φασματογράφο τελευταίας τεχνολογίας, έχουμε τη δυνατότητα να αντιγράψουμε με απόλυτη ακρίβεια το χρώμα που θα χρησιμοποιηθεί.

Το τελικό αποτέλεσμα που προσφέρουμε δίνει την αίσθηση πως δεν υπήρχε πότε ζημιά στο συγκεκριμένο σημείο.

ΒΑΦΗ ΖΑΝΤΑΣ

Οι ζάντες των αυτοκινήτων συνήθως έχουν χτυπήματα από επαφές με άλλα αυτοκίνητα, πεζοδρόμια κτλ.

Στα άρτια εξοπλισμένα φανοποιεία μας επιδιορθώνουμε αυτές τις ζημιές, είτε με τοπική, είτε με ολική βαφή της ζάντας.

Επιπλέον, διαθέτουμε πλούσιο χρωματολόγιο δίνοντας σας τη δυνατότητα να αλλάξετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Τα αποτελέσματα των εργασιών μας είναι εντυπωσιακά αλλά και διαχρονικά χάρη στα υλικά κορυφαίας ποιότητας που χρησιμοποιούμε.

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Τα φανάρια αποτελούν συνήθως τα πιο ταλαιπωρημένα μέρη του αυτοκινήτου μας, με χτυπήματα και ζημιές από μικροτρακαρίσματα.

Εκτός από το αισθητικό τομέα, είναι επίσης πολύ σημαντικό, για λόγους ασφαλείας, τα φανάρια να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η επιδιόρθωση φαναριών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ξεθάμπωμα με τεχνικές μεθόδους που εξασφαλίζουν ένα άψογο και προπαντός διαχρονικό αποτέλεσμα, επαναφέροντας το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση.

ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΚΕΡΩΜΑ

Το χρώμα του αυτοκινήτου μας, υπόκειται καθημερινά σε φθορές κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών όπως ο ήλιος, η υγρασία κτλ.

Εμείς στα φανοποιεία ΡΟΔΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ αναλαμβάνουμε να δώσουμε ξανά λάμψη και γυαλάδα στο χρώμα του αυτοκίνητου σας, ενώ παράλληλα ενισχύουμε και την προστασία του.